Levering en service van niet op maat gemaakte producten

Onderstaande voorwaarden gelden voor een aankoop van een product uit de webshop van www.nielskerstes.nl. Wanneer je interesse hebt in een op maat gemaakt product, laat ik je via de mail weten onder welke voorwaarden ik het product lever.

Betaling

De betaling geschiedt vooraf via bankoverschrijving. Betaling in termijnen is niet mogelijk. Indien gewenst kun je ook achteraf betalen. Geef dat dan aan bij je bestelling.

Levering

Producten worden alleen in Nederland geleverd. Bestelde producten worden meestal binnen drie werkdagen na betaling afgeleverd. Wanneer de levertijd afwijkt, krijg je daar zo snel mogelijk bericht over. Producten worden verzonden via PostNL.

Bedenktijd

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Laat dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product weten dat je van de aankoop af wilt zien. Hiervoor kun je het formulier ontbinding gebruiken, maar dat hoeft niet. Na het aflopen van de bedenktijd heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug uiterlijk 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop te willen afzien. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Klachten

Ben je niet tevreden over het product of de service? Neem dan eerst contact met me op. Wanneer je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht, dan kun je terecht bij het Europees onlineplatform voor geschilbeslechting.

Privacy

Je contactgegevens worden alleen gebruikt om je bestelling op de juiste plek aan te laten komen. Gegevens die je via formulieren op deze website doorgeeft worden versleuteld verstuurd. De computer waarop de gegevens verwerkt worden is beveiligd met een wachtwoord. Gegevens worden nooit gedeeld met derden, behalve met PostNL. Gegevens worden zolang bewaard als wettelijke vereist is (bij een bestelling: zeven jaar in verband met BTW-administratie), niet langer.  Wil je je gegevens inzien of aanpassen, of wil je dat je gegevens worden verwijderd? Neem dan contact met me op. Heb je een klacht over hoe ik met je gegevens omga? Dien deze in bij de Autoriteit Persoonsgegevens.